A műszaki vizsga ára

Műhelyünkben:

 • a személyautó műszaki vizsgáztatását 22.500.- Ft-tól
 • kisteherautóét 3,5 t-ig 25.345.-Ft-tól
 • kamion esetében már sok mindentől függ a műszaki vizsga ára:
  a kiviteltől, engedélytől és kortól. Például egy két tengelyes, nyerges vontató BMC műszaki vizsga bruttó 41.545.-Ft – de ez csak egy példa. A műszaki vizsga előtt részletes, pontos és áttekinthető árajánlatot, tételes alkatrész és munkadíj sorokkal adunk át az ügyfél részére áttekintésre és elfogadásra.

Műszaki vizsga ára BMC esetén

Tehát – mivel ahogy nincs két egyforma kamion, úgy nincs két egyforma műszaki vizsga sem – mindig árajánlatot adunk át

 önnek a műszaki vizsga megkezdése előtt. Ehhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén.

info@fehertruck.hu 
szerviz: 06 30 7561742 vagy
munkafelvétel: 06 30 650 4325

 

Mennyi idő a műszaki vizsga?

Minden járműtípusnak van egy műszaki vizsga normaideje. Általánossgban egy személyautó egy óra alatt vizsgázik (amennyiben minden, azaz a papírok, biztosítás, meghatalmazás és műszaki állapot rendben van), egy kamion műszaki vizsga azonban lehet egy, de akár másfél vagy két óra is.

 

Miért érdemes minket választani a gépjármű műszaki vizsgáztatásához?

 1. Közel 30 év tapasztalata alapján kialakított folyamatok, műszaki megoldások, dokumentációs rend, saját minőségbiztositás: ezek garantálják a folyamatok transzparenciáját. 
 2. A Fehér-Truck Kft. szakmai elhivatottságát tovább növeli, hogy több márka képviseletét is ellátjuk. BMC teherautó értékesítő pont és márkaszervíz vagyunk.
 3. Ezen túlmenően több jármű gyártójának a fék-futómű és egyéb technikai-elektronika berendezéseknek összetevőinek márkaszervize vagyunk, úgy mint Haldex, Wabco, Knorr, Bosch, BPW, SAF.
 4. Ügyfeleink részére a megbízhatóságot a részletes írásos kommunikációval, állapotfelmérésekkel árajánlatokkal biztosítjuk. Az ügyfélorientáltság az érkezéstől kezdve, egyeztetésen keresztül, az állapotfelmérést követő tájékoztatás és a javítás utáni átadási állapot pontosan nyomon követhető.

Személyautós ügyfeleink részére igény szerint egy előzetes szemrevételezést, tanácsadást végzünk el a vizsgára bocsátás előtt. Igény szerint akár műszeres állapotfelmérésre is van lehetőség, amely megmutatja, hogy a járműnek milyen egyéb hibája van, amely komolyabb beavatkozást igényel. Ár-érték arányban ezen vizsgálat nem növeli jelentősen a költségeket, ügyfeleink szinte mindegyike kéri ezen szolgáltatásunkat.

Tehergépjárművel és pótkocsival rendelkező ügyfeleink részére minden esetben javasoljuk a állapotfelmérést és a diagnosztikai vizsgálatot, mely szorosan kapcsolódik a műszaki vizsga követelményeihez, és folyamatos segítség a karbantartások, javítások, műszaki vizsgák egyeztetésében, lebonyolításában. Igény szerint javítás előtt a jármű teljes, pontos állapotának feltérképezése segítség a jövőbeni problémák előrejelzésében.

Részletes, pontos árajánlat, tételes alkatrész és munkadíj listát ismertetünk minden ügyfelünkkel a javítások megkezdése előtt. Ilyen a műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsga saját vizsgasoron, tachográf javítás, illesztés, valamint a kiegészítő szolgáltatások széles köre a teljesség igénye nélkül:

 • klíma javítás, feltöltés,
 • futómű állítás tehergépjárművön (több tengelyesen is), pótkocsin, 
 • diagnosztika a legfrissebb szoftverekkel, elektromos rendszerek javítása tehergépjárművön, pótkocsin,
 • AdBlue rendszerek diagnosztikája, javítása,
 • kiegészítő kényelmi, biztonsági és költségcsökkentő rendszerek installálása, javítása (tehergépjárművön és pót) 

Számunkra az Ügyfelek visszajelzése a legfontosabb, jelenlegi rendszerünk ennek megfelelően lett felépítve. 

Küldetésünk: Az utakon megbízható, biztonságos járművek közlekedjenek, amelyek az év lehető legtöbb napján el tudják látni fuvarfeladataikat, mindezt kilométerre levezetve a legalacsonyabb költség mellett.