Rólunk

A Fehér-Truck Kft. 25 éve, 1995-óta foglalkozik haszongépjármű alkatrészek forgalmazásával, majd 2003-tól kamionok és pótkocsik szervizelésével, javításával, karbantartásával.

Mint minden magyar tulajdonú középvállalkozás, mi is nehéz, de fontos tapasztalatokkal szegélyezett úton jutottunk el a jelenbe. Alapító-tulajdonosként büszkén mondhatom, hogy ma a pótkocsi szervizelés területén cégünket magyarországi viszonylatban kiemelt pozícióban jegyzik, speciális igényekkel, fuvarfeladatokkal működő, illetve saját szervizzel rendelkező szállítmányozó cégeknek javítunk. Ügyfeleink ajánlanak minket, a gyártók, vezérképviseletek, márkaszerviz hálózatok keresik a velünk való együttműködést, a versenytársak pedig elismerik tevékenységünket.

A nagy flották költséghatékony kezelése éppolyan fontos feladat nekem és 16 kollégámnak, mint az a kis egyéni vállalkozó, aki probléma esetén nem tudja helyettesíteni eszközét. A magas szintű szolgáltatás mellett kiemelt figyelmet fordítunk a minőségbiztosításra, az ügyfél kapcsolattartásra és elégedettség mérésre.

Mivel saját alkatrész üzlettel rendelkezünk, ezért kapcsolatban állunk szinte valamennyi nagykereskedővel, vezérképviselettel. A napi többszöri beszállítás kiegészítve a saját anyagbeszerzéssel és raktárkészlettel azt eredményezi, hogy az alkatrészek beszerzési ideje nagyon rövid, átlag 1-3 óra. Az azonosítást folyamatos számítástechnikai fejlesztések segítik.

Mottónk: A megbízhatóságot mi szállítjuk!

Várjuk szervizünkben!

Üdvözlettel,
Fehér István

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Biztos lehet benne, hogy járművével úgy foglalkozunk, mintha a miénk lenne.

Ügyfeleinkkel a kommunikáció közvetlen, sokszor barátinak mondható, a legvégsőkig megtartva emberi és szakmai hozzáállásunkat a problémákhoz, feladatokhoz.

Szervezett, sokszorosan kipróbált javítási folyamataink garantálják a rövid átfutást és a megfelelő végeredményt.

Több, mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően eredeti és garantált minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

A pontos, korrekt elszámolás és a megbízhatóság mindig is cégünk alappillére volt és lesz.

Kiemelt Prémium Partnereink számára (szinte) nincs lehetetlen kérés, akár hétvégén sem.

Forduljon hozzánk bizalommal