Műszaki vizsga azonnal minden személygépjárműre, haszongépjárműre és busz műszaki vizsgáztatásában is állunk rendelkezésükre...
Az AdBlue rendszer, az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt lett kifejlesztve, az emissziós értékek csökkenése érdekében.
Napjaink elektronikával irányított, vezérlőkkel és érzékelőkkel zsúfolt járműveinél a diagnosztika elkerülhetetlen része a javításnak.
A biztonságos közlekedés alapja az elektromos fékrendszer működőképessége, ennek hiányában még a jó állapotú fékrendszer is hibásan működik.
Cégünk a Fehér-Truck Kft. 20 éve van jelen a haszongépjármű alkatrész kereskedelem, a tehergépjárművek és pótkocsik szervizelése területén.
Cégünk tevékenységi körében gépjárművek javítása mellett a pótkocsik szervizelése, karbantartása, javítása kiemelten fontos szolgáltatás.
A fejlesztés révén cégünk WEBASTO - EBERSPACHER állófűtéssel kapcsolatos szolgáltatásai teljes gyártói támogatást élveznek.
A jármű vezetője panaszkodik, hogy a vontató valamelyik irányba elhúz, bizonytalan az iránytartása, esetleg rendellenes gumikopás is megfigyelhető?
2021 01.04-től minden személygépjárműve, haszongépjárműve és busz műszaki vizsgáztatásában is állunk rendelkezésükre...