Az AdBlue rendszer, az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt lett kifejlesztve, az emissziós értékek csökkenése érdekében.
Napjaink elektronikával irányított, vezérlőkkel és érzékelőkkel zsúfolt járműveinél a diagnosztika elkerülhetetlen része a javításnak.
A biztonságos közlekedés alapja az elektromos fékrendszer működőképessége, ennek hiányában még a jó állapotú fékrendszer is hibásan működik.
Cégünk a Fehér-Truck Kft. 20 éve van jelen a haszongépjármű alkatrész kereskedelem, a tehergépjárművek és pótkocsik szervizelése területén.
Cégünk tevékenységi körében gépjárművek javítása mellett a pótkocsik szervizelése, karbantartása, javítása kiemelten fontos szolgáltatás.
A fejlesztés révén cégünk WEBASTO - EBERSPACHER állófűtéssel kapcsolatos szolgáltatásai teljes gyártói támogatást élveznek.
A jármű vezetője panaszkodik, hogy a vontató valamelyik irányba elhúz, bizonytalan az iránytartása, esetleg rendellenes gumikopás is megfigyelhető?
2021 01.04-től minden személygépjárműve, haszongépjárműve és busz műszaki vizsgáztatásában is állunk rendelkezésükre...
Tachográf illesztés és csere - továbbá ha rendelkezik 3,5 tonna feletti össztömegű járművel, ezáltal menetíró készülékkel, mi ennek üzemeltetésében is segítünk.