Futómű állítás

A jármű vezetője panaszkodik, hogy a vontató valamelyik irányba elhúz, bizonytalan az iránytartása, esetleg rendellenes gumikopás is megfigyelhető?

Ebben az esetben elkerülhetetlen a futómű beállítása, azaz a kerekek újrapozícionálása.

Előfordulhat, hogy csak a használat során előforduló erősebb behatás befolyásolta a futómű geometriáját, de sok esetben a komponensek kopására, elhasználódására vezethető vissza a probléma. Ezért szervizünkben minden esetben rázópadon ellenőrizzük a kapcsolódó alkatrészek állapotát, amennyiben szükséges állítás előtt cseréljük ezeket. Ennek eredménye, az állítás tartósan eredményes és pontos lesz, garanciát tudunk vállalni munkánkra

Az általunk használt lézeres technológia előnye a precizitás mellett, hogy a művelet helyessége kinyomtatott mérési jegyzőkönyvvel igazolható, az eredmény bármikor visszakereshető.

Általánosan megfigyelhető, hogy a tulajdonosok nem foglalkoznak a pótkocsik futóművének vizsgálatával, állításával. Az elmaradt ellenőrzés és javítás a bizonytalan egyenesfutás mellett további problémákat is okoz. A gumiabroncsok idő előtti elhasználódhatnak, az üzemanyag fogyasztás növekedhet, a szerelvény működtetése kevésbé gazdaságos.

Futómű beállítás

Futómű problémákkal keresen bátran minket!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk tevékenységi körében gépjárművek javítása mellett a pótkocsik szervizelése, karbantartása, javítása kiemelten fontos szolgáltatás.
Napjaink elektronikával irányított, vezérlőkkel és érzékelőkkel zsúfolt járműveinél a diagnosztika elkerülhetetlen része a javításnak.