Futómű állítás

A jármű vezetője panaszkodik, hogy a vontató valamelyik irányba elhúz, bizonytalan az iránytartása, esetleg rendellenes gumikopás is megfigyelhető?

Ebben az esetben elkerülhetetlen a futómű beállítása, azaz a kerekek újrapozícionálása.

Előfordulhat, hogy csak a használat során előforduló erősebb behatás befolyásolta a futómű geometriáját, de sok esetben a komponensek kopására, elhasználódására vezethető vissza a probléma. Ezért szervizünkben minden esetben rázópadon ellenőrizzük a kapcsolódó alkatrészek állapotát, amennyiben szükséges állítás előtt cseréljük ezeket. Ennek eredménye, az állítás tartósan eredményes és pontos lesz, garanciát tudunk vállalni munkánkra

Az általunk használt lézeres technológia előnye a precizitás mellett, hogy a művelet helyessége kinyomtatott mérési jegyzőkönyvvel igazolható, az eredmény bármikor visszakereshető.

Általánosan megfigyelhető, hogy a tulajdonosok nem foglalkoznak a pótkocsik futóművének vizsgálatával, állításával. Az elmaradt ellenőrzés és javítás a bizonytalan egyenesfutás mellett további problémákat is okoz. A gumiabroncsok idő előtti elhasználódhatnak, az üzemanyag fogyasztás növekedhet, a szerelvény működtetése kevésbé gazdaságos.

Futómű beállítás

Futómű problémákkal keresen bátran minket!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Az AdBlue rendszer, az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt lett kifejlesztve, az emissziós értékek csökkenése érdekében.
Cégünk a Fehér-Truck Kft. 20 éve van jelen a haszongépjármű alkatrész kereskedelem, a tehergépjárművek és pótkocsik szervizelése területén.