Motor diagnosztika

Műszeres diagnosztika – hibakód olvasás – hibakód törlés - javítás

Napjaink elektronikával irányított, vezérlőkkel és érzékelőkkel zsúfolt járműveinél a diagnosztika elkerülhetetlen része a javításnak. Amikor a műszerfalon megjelenik a hibás működést jelző motorkontroll lámpa, mihamarabb érdemes felkeresni a tapasztalt szakemberrel és modern, folyamatosan frissített szoftverrel rendelkező szervizt.

Hibajelzés mellett a motor gazdaságtalanul és instabilan működhet, a figyelmen kívül hagyott probléma teljesítmény veszteséghez, tiltáshoz, extrém esetben működésképtelenséghez és egy magas költségű javításhoz vezethet.

A diagnosztika során szakértő kollégánk a hibakód tároló kiolvasásával, valós idejű adatelemzéssel határolja be, hogy melyik területet, adott esetben összefüggő rendszereket kell vizsgálni, megbontani, javítani. Elterjedt tévhit, hogy egy alap szoftverrel rendelkező számítástechnikai eszköz csodaszerként jelöli meg a hiba okozóját. Az összefüggések ismeretének hiányában és javítási tapasztalat nélkül sokszor előfordul a nagy értékű alkatrész(ek) cseréje a probléma megszűnése nélkül, az elhúzódó javítás pedig további veszteséghez vezet.

Bízza tapasztalt szakemberre és megfelelő háttértámogatással rendelkező szoftverre modern és drága eszközét, optimalizálja a jármű állásidejét.

Motor diagnosztika

Bármilyen hibajelzéssel forduljon felénk bizalommal

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk tevékenységi körében gépjárművek javítása mellett a pótkocsik szervizelése, karbantartása, javítása kiemelten fontos szolgáltatás.
A jármű vezetője panaszkodik, hogy a vontató valamelyik irányba elhúz, bizonytalan az iránytartása, esetleg rendellenes gumikopás is megfigyelhető?