Műszaki vizsga azonnal

Szervizünk személygépkocsi mellett kamion, teherautó, pótkocsi MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSÁRA is engedélyezett.

Műszaki Vizsga: Hétfő – Péntek 8- 17 óráig.

2021 01.04-től minden személygépjárműve, haszongépjárműve és busz műszaki vizsgáztatásában is állunk rendelkezésükre, mint ÚJ SZOLGÁLTATÁS.

Cégünk az alapítás óta küldetésének tekinti, hogy útjainkon megbízható és BIZTONSÁGOS járművek közlekedjenek. Ennek megfelelően új szolgáltatásunk színvolát is a javítás során szerzett több, mint 25 éves tapasztalatunk alapján határoztuk meg. A vizsgára bocsátás előtt a besorolásnak megfelelő vizsgálattal ellenőrizzük az általános műszaki állapotot. Ezzel egyrészt a tulajdonos pontos képet kap járművének hibáiról, másrészt nem fordulhat elő „meglepetés” az engedélyeztetés során.

Műszaki vizsgára azonnali időpont egyeztetés:
Műszaki vizsga munkafelvétel:

Műszaki vizsga – erre készüljön

A személygépjárművek esetében, úgy a kamionokra, tehergépjárművekre is vonatkozik a törvény által előírt műszaki vizsga kötelezettség. Tehát abban az esetben, ha ön fuvarozó tevékenységet végez, kamionját időszakosan műszaki vizsgáztatnia kell. 

Ma Magyarországon, mint sok más országban, a járműveket különböző kategóriákba sorolják, nagyságuknak, súlyuknak, a szállítható személyek számának megfelelően.. Ez alapján teher- és haszonjármű besorolást is kaphatnak. A műszaki vizsgának ezen meghatározások alapján kell megtörténnie – meg kell felelni a járműre vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételeknek, és a Általános biztonságra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételeknek is. De mit jelent ez a tulajdonosnak és mit érdemes tudni a műszaki vizsgáról, hogy járművünk sikeresen vizsgázzon? Mit jelent a műszaki vizsga megfelelőség? Milyen időközönként kell a járműveket műszaki vizsgáztatni?

Az egyik legfontosabb kérdés: hova vigyem műszaki vizsgáztatni a tehergépjárművet?

Először is, amit szeretnénk hangsúlyozni, hogy a műszaki vizsga NEM egyenlő a kötelező szervizzel. A műszaki vizsgán, mind személy és mind tehergépjárművek esetében az aktuális állapotot rögzítik, hogy a jármű alkalmas-e a közúti közlekedésre.

Ahogy közeledik a kamion műszaki vizsga lejárta, úgy érdemes előtte egy szakemberrel átvizsgáltatni egy állapotfelmérés keretében. Cégünk kifejezetten ajánlja ezt a szolgáltatást, mert ezzel sokkal hatékonyabbá válik a gépjármű használata, sokszor megelőzve a nagyobb problémát, ami esetleg csak a kamion műszaki vizsgán derülne ki, akkor és ott szembesülve, hogy a jármű nem felel meg maradéktalanul az előírásoknak. Amennyiben így cselekszik sok bosszúságtól mentesülhet. 

A műszaki vizsga az emberek biztonsága és a környezetvédelem érdekében történik. Rengeteg jogszabály tartozik ide, ezt folyamatosan változtatja a hatóság, ahogy a műszaki újdonságok és a műszaki megoldások is mindennapjaink részévé válnak. Ezért ma már nem lehet csak a hagyományos „szemrevételezéssel” megállapítani a járművek állapotát, hanem elengedhetetlenek a modern diagnosztikai és mérőeszközök használata a műszaki állapot pontos megállapításához.

De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljunk: hova vigye műszakiztatni tehergépjárművét? Alkalmas vizsgahelyeknek minősülnek az alábbiak:

  • nemzeti hatósági vizsgaállomás,
  • kijelölt műszaki vizsgaállomás,
  • és úgynevezett műszaki vizsgabázis – ez utóbbi kifejezés terjedt el a köznyelvben.

További információ a műszaki vizsgával kapcsolatosan

Fehér-Truck Kft - Műszaki Vizsga

Kamion és Pótkocsi Szerviz vizsgálóállomásként vállaljuk BMC, Daf, Fiat, Ford, Iveco, Man, Mercedes, Nissan, Renault, Scania, Toyota, Volvo kamionok és személygépjárművek műszaki vizsgáztatását.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Az AdBlue rendszer, az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt lett kifejlesztve, az emissziós értékek csökkenése érdekében.
2021 01.04-től minden személygépjárműve, haszongépjárműve és busz műszaki vizsgáztatásában is állunk rendelkezésükre...